Przepis na karpia

Badyl w mrowisko

Przemek Badowski 2018-12-19 12:35:27 liczba odsłon: 3634

Zanim będziemy mogli wypowiedzieć klasyczne „święta, święta i po świętach” z właściwym poczuciem ulgi, parę dni musi jeszcze upłynąć. Dni pełnych wyzwań i często nieprzyjemnych rytuałów. Takich, jak choćby kwestia przygotowania karpia. Podzielę się zatem swoim niezawodnym przepisem na karpia. Jest on stosunkowo prosty i stuprocentowo skuteczny. Ot, wygodnie rozsiadamy się w fotelu i bierzemy do ręki... gazetę.

 

Zostało Ci do przeczytania 86% artykułu

Aby przeczytać całość kup e-wydanie nr 51/2018:

Komentarze (0)

Komentarz został dodany

Twój komentarz będzie widoczny dopiero po zatwierdzeniu przez administratora

Dodanie komentarza wiąże się z akceptacją regulaminu

Klauzula informacyjna
Szanowny Użytkowniku

Wydawnicza Spółdzielnia Pracy „Stopka” zaktualizowała swoją Politykę Prywatności. Portal tygodniksiedlecki.com używa cookies (ciasteczek), aby zapewnić jak najlepszą obsługę naszej strony internetowej. Wydawnicza Spółdzielnia Pracy „Stopka” i jej Zaufani Partnerzy używają plików cookies, aby wyświetlać swoim użytkownikom najbardziej dopasowane do nich oferty i reklamy. Korzystanie z naszego serwisu oznacza to, że nie masz nic przeciwko otrzymywaniu wszystkich plików cookies z naszej strony internetowej, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Można zmienić ustawienia w przeglądarce tak, aby nie pobierała ona ciasteczek.