Uwaga Zakochani! Już tylko do niedzieli 9 lutego możecie wysyłać zgłoszenia do konkursu za „Walentynki z Tygodnikiem Siedleckim”.
Teresa i Stanisław - zwycięzcy ubiegłorocznej edycji konkursu, podczas uroczystej kolacji w Hotelu Kamienica. fot. Aga Król
Uwaga Zakochani! Już tylko do niedzieli 9 lutego możecie wysyłać zgłoszenia do konkursu za „Walentynki z Tygodnikiem Siedleckim”.
Do tej pory na konkurs otrzymaliśmy prawie 100 zgłoszeń! Wciąż czekamy na więcej! Waszym zadaniem jest zrobienie sobie zdjęcia, czyli „zakochanego selfie”. To wy decydujecie, jak pokażecie siebie i waszą miłość. Warunek: zdjęcie powinno być wykonane w konwencji „selfie” (autoportret zrobiony z ręki) i być dobrej jakości. Można zgłosić tylko jedną fotografię. Do zdjęcia możecie dołączyć historię waszej miłości.
Zdjęcia wysyłajcie do 9 lutego, do północy, na adres: internet@siedlecki.pl lub przez fanpage „TS” na facebook’u. Podajcie też koniecznie swój numer telefonu. Do udziału w zabawie zachęcamy Czytelników z powiatów: siedleckiego, sokołowskiego, mińskiego, łukowskiego, węgrowskiego, garwolińskiego i łosickiego. Regulamin konkursu znajdziecie na www.tygodniksiedlecki.pl
Jury wybierze pięć najlepszych zdjęć, które zostaną nagrodzone. A nagrody są fenomenalne! Będą to romantyczne kolacje wraz z noclegiem w najlepszych restauracjach w Siedlcach. Ugoszczą Was: Hotel Aleksandria, Hotel i Restauracja Janusz, Hotel i Restauracja Kamienica, Hotel Villa Park. Z kolei Wersal Siedlecki dla jednej z par ufunduje nie tylko nocleg, ale też zaprosi ją na Bal Walentynkowy. Bal i kolacje odbędą się w piątek 14 lutego. Jeśli bierzecie udział w konkursie – nie zapomnijcie tego dnia zarezerwować sobie wolnego wieczoru. Naprawdę warto!
Wersal Siedlecki znajduje się tuż za Siedlcami, w Grabianowie na ul. Łukowskiej 74. Ten lokal to eleganckie wnętrze, wspaniała kuchnia i wyjątkowa dbałość o gościa. Wszystko za sprawą trzech osób: właścicielki Hanny Borkowskiej, szefa kuchni Leszka Kowalczyka oraz Marzeny Troć, która jako menager sprosta oczekiwaniom każdego, kto wybierze Wersal Siedlecki na: chrzciny, komunię, wesele. Wersal Siedlecki to przede wszystkim świetna kuchnia. Jakość potraw zapewniają najlepsze jakościowo produkty. Można się o tym przekonać w każdą niedzielę, bo w Wersalu Siedleckim co tydzień przygotowywane są obiady rodzinne. Szef kuchni szczególnie poleca tatara wołowego, którego podaje z kropląkoniaku. Wersal słynie również z wielu dań kuchni polskiej i przepysznego tortu bezowego, podawanego z musem truskawkowym. Specjalnością tego lokalu są także różnego rodzaju domowe ciasta, pieczone na miejscu przez Magdę Zbieć.
Villa Park Hotel&Restaurant to wyjątkowe miejsce w Siedlcach przy ul. Nauczycielskiej 12. Nowoczesne i eleganckie wnętrza robią wrażenie. Ale Villa Park Hotel& Restaurant to przede wszystkim wyśmienita kuchnia, gdzie serwuje się dania kuchni polskiej oraz kuchni europejskiej. Co ważne, menu zmienia się co pół roku, a co pewien czas można skosztować dań spoza karty, specjalnie przygotowywanych przez szefa kuchni. Przebojem restauracji Villa Park stały się niewątpliwie steki, przyrządzane z wołowiny na gorącym kamieniu oraz różne dania, przygotowywane z owoców morza. W Villa Park właściciele i cały personel dbają o każdy szczegół, tak by zadowolić gości.
Oprócz niesamowitej kuchni w Villa Park czeka na gości 17 hotelowych pokoi. Każdy z nich ma inny, niepowtarzalny wystrój. Wyśmienita kuchnia, kulinarna pasja, przytulne wnętrza i wspaniała atmosfera – to przepis na udane przyjęcie rodzinne, spotkanie biznesowe czy romantyczną kolację we dwoje.
najstarsze
najnowsze
popularne