Siedlecki Browar Restauracyjny "Brofaktura" mieszczący się w zabytkowej Hali Targowej przy ulicy Armii Krajowej 5 ogłosił ostatnio kulinarny rozkład jazdy na zimę 2015/2016.
Siedlecki Browar Restauracyjny "Brofaktura" mieszczący się w zabytkowej Hali Targowej przy ulicy Armii Krajowej 5 ogłosił ostatnio kulinarny rozkład jazdy na zimę 2015/2016.
Aby sprostać smakowym doznaniom gości restauracja od poniedziałku do piątku serwuje swoje najpopularniejsze potrawy w atrakcyjnych promocjach cenowych. Pokochana przez siedlczan piwna golonka, żeberka, pyszne pierogi z cielęciną i kaczką, pizza, burgery teraz do 50% taniej.
Brofaktura to otwarta kuchnia, w której potrawy przyrządzane są na oczach gości. W jej sercu znajduje się hiszpański grill Josper opalany węglem drzewnym. Od samego początku szczególny nacisk położono tu na jakość i sezonowość serwowanych potraw, które charakteryzują się wykorzystaniem lokalnych składników, połączonych umiejętnie i z pasją. W listopadzie 2015 roku "Gault&Millau" - prestiżowy przewodnik kulinarny po najznaczniejszych restauracjach w Polsce uznał Brofakturę za najlepszą kuchnię w Siedlcach.
Brofaktura - godziny otwarcia:
poniedziałek - czwartek: 12:00-23:00
piątek - sobota: 12:00-00:00
niedziela: 12:00-22:00
Więcej informacji: www.brofaktura.pl lub www.facebook.com/brofakturasiedlce